AViTEQ's 3D portfolio.

Uit de AEG voortgekomen, ontwikkeld AViTEQ zich steeds verder door. Op deze pagina staan diverse 3D modellen welke AViTEQ reeds geproduceerd heeft. Deze 3D modellen kunt u van alle kanten bekijken door deze te draaien.

 'Kreisschwingsiebe' - trilzeven, klasseren en ontwateren.

AViTEQ – 'Kreisschwingsiebe' ('Kreisschwinger' genoemd) delen stortgoederen in meerdere korrelgroottes op, uitzeven van geringe hoeveelheden van te groot of te klein product of het scheiden van verontreinigingen in het product. Trilzeven werken met  gerichte trillingen, die bij speciale producten en afhankelijk van de  maatvoering gekozen worden. De trilzeef kunnen verschillende fracties gelijktijdig uitzeven. Daarbij is de keuze van de zeefdekken afhankelijk van de opgavestelling.

 Ontwateringstrilzeven - trilzeven, klasseren en ontwateren.

AViTEQ ontwateringstrilzeven zijn als lineaire trillers ontworpen en worden  voor het ontwateren van zand, kunststofgranulaat, grind, kalksteen, kolen onder andere toegepast. Ook voor het uitscheiden van losse verontreinigingen uit afvalwater of vloeistoffen is de ontwateringstrilzeef geschikt.

Triltorens - verticaal transporteren.

AViTEQ triltorens worden ingezet, waar stortgoederen verticaal getransporteerd moeten worden. De robuuste triltoren is geschikt voor het transporteren van groet verscheidenheid stortgoederen in de meest verschillende productieprocessen. Dit kunnen fijne of grote, stukgoederen zijn.

Onze triltorens worden in de chemie-, farmaceutische- en levensmiddelenindustrie, maar ook in de grondstoffenindustrie ingezet. Door toepassing van een dubbele bodem kan een thermisch proces (koelen / verwarmen) of een proces technische behandeling (drogen) product behandeling plaatsvinden. De stortgoederen kunnen zowel van beneden naar boven als van boven naar beneden getransporteerd worden.

Staafroostertrilzeven (type: GRIZZLY).

AViTEQ staafroostertrilzeven (type: GRIZZLY) worden robuust gebouwd zodat een lange levensduur gewaarborgd is. Zij dienen als uittrekunit met geïntegreerde zeeffunctie bij een silo- of bunker, als toevoer voor brekers, klasseerzeven of transportbanden of simpel uitzeven.

AViTEQ: triltechniek leverbaar in bijna alle maten en uitvoeringen
TOP